Musicalul Eliza

Concert extraordinar
aprilie 18, 2024
Sorin Zlat Jazz Series
aprilie 29, 2024
Concert extraordinar
aprilie 18, 2024
Sorin Zlat Jazz Series
aprilie 29, 2024

Musicalul Eliza este un spectacol produs de Acting Dream Musical Theater în parteneriat cu Teatrul Național de Operetă și Musical “Ion Dacian” .

Eliza este o poveste despre copilărie, despre lumile pe care le putem descoperi, dacă avem credință, inocență și bunătate. Eliza, o fetiță care se pierde de părinții ei într-un spațiu aparent banal, va descoperi o lume fantastică și reală totodată, care o va ajuta să se cunoască și să prețuiască ceea ce are. Răsturnările de situații sunt comice și dezarmante, dar și pline de emoție în același timp.

Acting Dream Theater aduce din nou în fața publicului un musical captivant, emoționant și puternic, pentru întreaga familie.

Musicalul Eliza este un spectacol cu muzică live, creat și compus de Eduard Petru Jighirgiu, compozitorul și regizorul spectacolelor Musicalul Cartea Junglei și Cinderella the Musical.

Spectacol recomandat copiilor cu vârsta de peste 4 ani.

Durată 1h și 20 min

Distribuția:

Sara Iancu, Maria Tripșa, Kalysta Dumitrescu, Sophie Cioaca, Antonia Băicoianu, Anastasia Zmău, Anastasia Tihon, Kyra Dumitrescu, Maria Șerban, Sara Bărbușoiu, Robert Stancu, David Petru Jighirgiu, Andrei Pușcașu, Adriana Draguț Jighirgiu

Regia – Adriana și Eduard Petru Jighirgiu
Muzica & Libret – Eduard Petru Jighirgiu
Scenografie & Costume – Iulia Vișenescu
Coregrafia – Valentina Boldurescu
Graphic Design – Aurel Asanache

btn-lounge-down