Radu Petrovici

“Teatrul Național de Operetă și Musical „Ion Dacian” reprezintă un loc vibrant în care se întâlnesc artele performative, aducând în prim-plan opereta în toată eleganța sa clasică, alături de dinamismul modern al musicalului.

În calitate de manager interimar, mă dedic să promovez diversitatea unică a acestui loc, unde opereta, o combinație fermecătoare de muzică rafinată și teatru ușor, se împletește într-un contrast plin de viață cu musicalul, în care povestea și personajele sunt subliniate prin muzică și dans.

Chiar dacă aceste genuri diferă în profunzimea dramatică și complexitatea vocală caracteristice operei, ele contribuie în mod esențial la crearea unui spectacol bogat și diversificat. Misiunea mea este să duc mai departe moștenirea lăsată de renumitul tenor român Ion Dacian, oferind spectacole care nu doar aduc bucurie, ci și educație și inspirație publicului. Astfel, îmi propun să continui tradiția culturală într-un mod autentic și inovator, menținând în același timp spiritul artistic distinct al teatrului.”

Radu PETROVICI
Manager Interimar