Victor Bucur

Alfredo Pascu
noiembrie 6, 2017
Ștefan Doniga
noiembrie 6, 2017
Alfredo Pascu
noiembrie 6, 2017
Ștefan Doniga
noiembrie 6, 2017

Este absolvent al Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L.Caragiale”, București (2003). A studiat în perioada 2005-2008 actoria la Universitatea „Spiru Haret”, cu prof.univ. Sanda Manu. A urmat cursuri de Canto Clasic cu maestrul Corneliu Fănățeanu și cursuri de pop și musical cu Crina Mardare. Studiul commediei dell`arte l-a atras foarte mult, parcurgând două cursuri de profil, în România și Italia (2006 și 2000).

Colaborează cu teatre profesioniste ca: Teatrul Național București (în „Chicago”), Teatrul Țăndărică (în „Galaxia Svejk” – regia Alexander Hausvater, „Tom Degețel” – regia Daniel Stanciu, „Mica Sirenă” – regia Gabi Apostol), Teatrul „Maria Filotti” din Brăila (între 1997-1999) și Teatrul Național Timișoara (2014). În calitate de colaborator al Teatrului de Operetă și Musical „Ion Dacian”, repertoriul său include roluri ca: Orlofsky în opereta „Liliacul” de Johann Strauss-fiul,

Mercutio în musicalul „Romeo și Julieta” de Gérard Presgurvic și Boni în opereta „Silvia” de Emmerich Kálmán.

Cel mai recent rol al său este Fantoma în spectacolul de musical „Fantoma de la Operă” de Andrew Lloyd Webber, obținut în urma castingului desfășurat în 2014 la Teatrul de Operetă și Musical „Ion Dacian”.

btn-lounge-down