Patricia Seymour

Raluca Ciocă
noiembrie 6, 2017
Orest Pîslariu-Ranghilof
noiembrie 6, 2017
Raluca Ciocă
noiembrie 6, 2017
Orest Pîslariu-Ranghilof
noiembrie 6, 2017

A absolvit Liceul de Muzică „George Enescu” din București și Universitatea de Muzică București, secția pian (1998) și secția canto (2000). A colaborat cu filarmonicile din București, Craiova, Timișoara, Oradea, Târgu Mureș. Este directorul artistic al Festivalului Internațional „Johann Strauss” în România (2002-2009). Începând cu anul 2001 este angajată Teatrului de Operetă și Musical „Ion

Dacian”. Repertoriul său de operă include roluri în „Bărbierul din Sevilla” de G. Rossini, „Flautul fermecat” de W. A. Mozart, „Elixirul dragostei” de G. Donizzeti, „Lucia di Lamermour” de G. Donizetti, „Don Pasquale” de G. Donizetti, „Rigoletto” de G. Verdi, „Carmen” de G. Bizet, „La traviata” de G. Verdi, „I puritani” și „La sonnambula” de V. Bellini.

În operetă se remarcă în rolurile: Saffi din „Voievodul țiganilor”, Rosalinda din „Liliacul”, Otilia din „La calul bălan”, Prințesa din „Vânzătorul de păsări”, Prințesa din „Frumoasa din pădurea adormită”, O Lia San din „Victoria și-al ei husar”, Dorothy din „Micuța Dorothy”.

btn-lounge-down