Marius Mitrofan

Mediana Vlad
noiembrie 6, 2017
Lucian Vlădescu
noiembrie 6, 2017
Mediana Vlad
noiembrie 6, 2017
Lucian Vlădescu
noiembrie 6, 2017

A fost admis în anul 1998 la Facultatea de Interpretare – Secția Canto, din cadrul Universității Naționale de Muzică București, la clasa prof. univ. Iulian Băiașu, facultate pe care a absolvit-o în anul 2003 la clasa prof. univ. dr. Eleonora Enăchescu.

A debutat pe scena Teatrului Național de Operetă și Musical „Ion Dacian” în anul 2003, cu rolul Feri din opereta ,,Silvia” de E. Kalmann, susținând cu această ocazie examenul de absolvire a Facultății de Interpretare. Anterior a absolvit cursurile Facultății de Electronică și Telecomunicații din cadrul Universității Politehnice București.

A urmat cursurile Masterclass – Canto în cadrul Fundației Culturale „Pro Arte” Viena.

Pe scena Teatrului de Operetă și Musical „Ion Dacian” a interpretat rolurile: Colonelul Homonay din opereta „Voievodul Ţiganilor” (J. Strauss), Locotenent Stone din opereta „Floarea din Hawaii” (P. Abraham), Prințul Leopold Maria din opereta „Silvia” (E. Kalmann), Ambasadorul John Cunlight din opereta „Victoria și-al ei husar” (P. Abraham), Feri din opereta „Silvia” (E. Kalmann), Locotenent Chasuble din musicalul „Mein freund Bunbury” (G. Natschinsky), Poetul din spectacolul de șansonete „Bonjour, Bonne Nuit, Paris”, Frank din opereta „Liliacul” (J. Strauss), Colonel Pickering din musicalul „My Fair Lady” (Fr. Loewe), Pangloss din opereta „Candid” (L. Bernstein).

Activitatea sa artistică nu se rezumă numai la repertoriul de operetă, ci include și repertoriu de operă și, de asemenea, un repertoriu vast de lieduri românești, pe care le intrepretează de câte ori are ocazia, atât în țară, cât și în străinătate.

btn-lounge-down