Marius Mitrofan

Mediana Vlad
noiembrie 6, 2017
Lucian Vlădescu
noiembrie 6, 2017

Marius Mitrofan

A fost admis în anul 1998 la Facultatea de Interpretare – Secția Canto, din cadrul Universității Naționale de Muzică București, la clasa prof. univ. Iulian Băiașu, facultate pe care a absolvit-o în anul 2003 la clasa prof. univ. dr. Eleonora Enachescu.

A debutat pe scena Teatrului de Operetă și Musical „Ion Dacian” în anul 2003, cu rolul Feri din opereta ,,Silvia” de E. Kalmann, susținând cu această ocazie examenul de absolvire a Facultății de Interpretare.

Anterior absolvise cursurile Facultății de Electronică și Telecomunicații din cadrul Universității Politehnice Bucuresti.

A urmat apoi cursurile Masterclass – Canto în cadrul Fundației Culturale „Pro Arte” Viena.

Pe scena Teatrului de Operetă și Musical ,,Ion Dacian” a interpretat rolurile: Colonelul Homonay din opereta „Voievodul Ţiganilor” (J. Strauss), Locotenent Stone, din opereta „Floarea

din Hawaii” (P. Abraham), Prințul Leopold Maria din opereta „Silvia” (E. Kalmann), Ambasadorul John Cunlight din opereta „Victoria și-al ei husar” (P. Abraham), Feri din opereta „Silvia” (E. Kalmann), Locotenent Chasuble din „Mein freund Bunbury” (G. Natschinsky), Poetul din spectacolul de șansonete „ Paris, mon amour”.