Flash-mob pe aeroportul Otopeni

Opereta Fest
noiembrie 29, 2018
Liliacul
ianuarie 29, 2019
Opereta Fest
noiembrie 29, 2018
Liliacul
ianuarie 29, 2019

Flash-mob pe aeroportul Otopeni

Miercuri, 28 noiembrie 2018, Compania Națională Aeroporturi București, în colaborare cu Teatrul Național de Operetă și Musical „Ion Dacian” au organizat flasmob-ul „Aer – Opereta pentru Centenar”.

Membrii ai orchestrei, baletului și corului Teatrului Național de Operetă și Musical „Ion Dacian” au încântat spectatorii curioși care pentru câteva minute s-au oprit să se delecteze cu spectacolul neașteptat.

Conducerea muzicală: Lucian Vlădescu

Coregrafie moment artistic: Andreea Toma

Articole de presă


Invitaţie la vals pentru călătorii aflaţi pe Aeroportul Otopeni.

Membrii orchestrei Teatrului Naţional de Operetă “Ion Dacian” au cântat la terminalul “Plecări”, iar câţiva balerini, ce păreau iniţial simpli călători, au început să danseze printre oameni.

Oamenii au fost surprinşi de momentul neobişnuit şi au filmat valsul, orchestra şi corul teatrului de operetă.

Sursa: Pro TV

Un flashmob pe acorduri de vals a avut loc în Aeroportul Otopeni.
Orchestra Teatrului Național de Operetă “Ion Dacian” a cântat valsul “Gramofon” compus de Eugen Doga, iar balerinii aceluiași teatru au valsat creând o atmosferă de Crăciun veritabil.
Renumitul compozitor a fost inclus în lista celor 200 de personalităţi ale lumii şi a compus muzica a peste 200 de filme.

Sursa: Europa FM

Titlu: OTOPENI – FLASHMOB-UL ‘AER OPERETA PENTRU CENTENAR’
Descriere: Flashmob-ul ‘Aer Opereta pentru Centenar’, eveniment organizat de Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti, in colaborare cu Teatrul National de Opereta si Musical Ion Dacian, eveniment dedicat sarbatorii nationale de 1 Decembrie.

SILVIU MATEI / AGERPRES FOTO, Redactor: CATALINA PAUN

btn-lounge-down