Distinto – Mamă, mulțumesc!

Liliacul
ianuarie 29, 2019
Reverență, Maestre! In Memoriam Dorin Teodorescu
februarie 20, 2019
Liliacul
ianuarie 29, 2019
Reverență, Maestre! In Memoriam Dorin Teodorescu
februarie 20, 2019

Distinto – Mamă, mulțumesc!

Formația DISTINTO va susține la Teatrul Național de Operetă și Musical „Ion Dacian” (bd. Octavian Goga, nr.1, București) în data de 17 martie 2019, ora 19.00, spectacolul intitulat „Mamă, mulțumesc!”, un spectacol organizat de Tao Records în parteneriat cu Teatrul Național de Operetă și Musical „Ion Dacian”.

Așa cum ne-au obișnuit în ultimii ani, cei 3 tenori de la Distinto ne propun un spectacol în luna Mărțișorului, de data aceasta dedicat celei mai importante persoane din viața fiecăruia dintre noi, cea de la care pornește călătoria noastră în această lume, MAMA.

Cei  trei, Octavian Dobrotă, Marius Olteanu și Mihai Radu, care formează prima trupă pop-opera din România, ne invită la o seară melancolică, plină de recunoștință, o confesiune despre copilăria și drumul în viață, printr-o serie de melodii nemuritoare precum „Mulțumesc, iubită mamă”, „Per te”,  „Mamma”, abordate în manieră pop-opera, dar și piese proprii ca „Aripi să zbori” sau „Nu vreau să te pierd”.

Se anunță un spectacol de înaltă ținută și mare rafinament pentru toți iubitorii de artă.

Biletele se pot procura de la casa de bilete a teatrului (bd. Octavian Goga, nr.1, București) și online de la startickets.ro sau bilete.ro.

Prețul biletelor este de 80 lei și 50 lei.
Elevi/studenți – 12 lei
Pensionari – 25 lei
Reducerile pentru studenți, elevi și pensionari se aplică doar pe rândurile 18, 19.

Pentru rezervări sunați la tel: +40.722.119.194

btn-lounge-down