Imola Tamás

Gabriela Florea
martie 8, 2022
Alina Mihăilescu
martie 9, 2022
Gabriela Florea
martie 8, 2022
Alina Mihăilescu
martie 9, 2022

 A absolvit Academia de Muzică  „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca în anul 2008 , unde a studiat interpretare muzicală – instrumente de percuţie. Ulterior și-a continuat studiile de Masterat în cadrul Academiei de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca – Secția interpretare muzicală – instrumente de percuţie .

Parcurs profesional

Încă din liceu a început să colaboreze cu Filarmonica de Stat Târgu Mureș, Opera Maghiară, Opera Naţională, Ansamblul de Percuţie, Teatrul Naţional și Filarmonica Transilvania din Cluj – Napoca, Filarmonica de Stat Sibiu, Filarmonica Banatul-Timișoara, Filarmonica Piteşti, Filarmonica Muntenia-Târgovişte, Filarmonica „Paul Constantinescu”- Ploieşti, Teatrul Naţional de Operetă şi Musical „Ion Dacian”, Orchestra Naţională Radio, Teatrul Excelsior, Teatrul Metropolis, Orchestra Metropolitană, Orchestra Simfonică, Orchestra Română de Tineret din Bucureşti .

În anul 2009 devine solist instrumentist – percuţie al Kurorchester – Bad Wildbad din Germania , unde își desfășoară activitatea până în 2015.

În anul 2015 se alătură Teatrului Național de Operetă și Musical “Ion Dacian” în calitate de artist instrumentist – percuţie și evoluează în cadrul orchestrei acestuia .

De asemenea, a participat la numeroase festivaluri, dar și turnee în țară și în străinătate.

btn-lounge-down