Răzvan Rusu

Marius Meragiu
martie 11, 2022
Victor Bunea
martie 11, 2022
Marius Meragiu
martie 11, 2022
Victor Bunea
martie 11, 2022

A absolvit Liceul Teoretic „Nicolae Iorga” din Vălenii de Munte în anul 1993.  In anul 2008 finalizează  cursurile Universității „Spiru Haret” din București, Facultatea de Muzică – Specializarea „Pedagogie Muzicală”.  Ulterior, și-a continuat studiile de master în  cadrul Universității „Spiru Haret” din București, Facultatea de Arte – Specializarea„  Arta muzicală” .

Parcurs profesional

În anul 1998 se alătură Teatrului Național de Operetă și Musical “Ion Dacian”  în ansamblul de cor.
În anul 2009 devine artist liric-tenor al compartimentului de cor unde își desfășoară activitatea până în prezent. În această perioadă participă în cadrul corului la toate  spectacolele realizate de Teatrul Național de Operetă și Musical “Ion Dacian” : „Paganini”, „La calul bălan”, „Lysistrata”, „Silvia”, „Sânge vienez”, „Vânzătorul de păsări”, „Burghezul Gentilom”, „Lăsați-mă să cânt”, „Suzana”, „Broadway București”, „Victoria și-al ei Husar”, „Contesa Maritza”, „Văduva veselă”,  „Voievodul Țiganilor”, „Romeo si Julieta”,  „Rebecca”, „Fantoma de la Operă”, „O noapte la Veneția, o noapte la Viena”, „Paris, mon amour”, „Liliacul”, „Frumoasa Elena”, „Secretul lui Marco Polo”, „Povestirile lui… Offenbach”,  „Floarea din Hawaii”, „Fântâna Blanduziei”,  ,,My Fair Lady”, „Hello Dolly”, „Kiss me, Kate!” dar si în spectacole pentru copii cum ar fi : „Guliver în țara piticilor”, „Dragostea celor trei portocale”, ,,Pac, poc, pic-detectivi în țara poveștilor”.

A urmat cursuri de perfecționare in anul 2011 – „Manager de proiect”  în cadrul proiectului SCENART organizat de Teatrul Național de Operetă și Musical “Ion Dacian” .

De asemenea, a participat la toate festivalurile organizate de Teatrul Național de Operetă și Musical “Ion Dacian” , dar și turnee în țară și în străinătate.

btn-lounge-down