Online

Biletele pot fi cumpărate online pe www.ticketstore.ro sau de la:

1. Casa de bilete a Teatrului Național de Opereta și Musical “Ion Dacian” – B-dul Octavian Goga Nr.1

Luni închis
Marți – Vineri: 12:00 – 19:00
Sâmbătă – Duminică: 17:00 – 18:00

2. Casa de bilete a Salii Dalles – B-dul Nicolae Balcescu Nr.18 (luni-vineri 10-17)

Informații despre bilete la numerele de telefon:

  • 0722.119.194

ACCESUL PERSOANELOR CU DIZABILITĂȚI LA SPECTACOLE

Persoanele cu dizabilități beneficiază de acces liber la spectacolele Teatrului Național de Operetă și Musical „Ion Dacian” prin înscriere prealabilă.

Cu scopul de a veni în sprijinul persoanelor cu handicap, astfel cum este reglementat în art. 21 alin. (3)-(4) din Legea nr. 448/2006, pentru evenimentele sau spectacolele organizate de noi, alocăm un număr total de 6 invitații.

(4) Persoanele cu handicap beneficiază de bilete de intrare la spectacole, muzee, manifestări artistice și sportive, astfel:

  1. a) Persoana cu handicap grav sau accentuat, precum și însoțitorul beneficiază de gratuitate;
  2. b) Persoana cu handicap mediu și ușor beneficiază de bilete de intrare în aceleași condiții ca pentru elevi și studenți.

O invitație este valabilă pentru 1 persoana (un copil cu handicap, un adult-însoțitor, un adult cu handicap grav sau accentuat și însoțitorul acestuia).

Persoana cu handicap mediu sau ușor beneficiază de bilete de intrare, achitând prețul corespunzător categoriei de bilete / abonamente vizate.

Participanții minori sau majori cu handicap grav sau accentuat trebuie să fie însoțiți, obligatoriu de un adult cu calitatea de însoțitor.

Vă informăm că, în conformitate cu prevederile articolului 21 din legea 448 / 2006, privind protecția și promovarea drepturilor persoanelor cu handicap, Teatrul Național de Operetă și Musical „Ion Dacian” alocă persoanelor cu dizabilități un număr de 6 locuri gratuite la fiecare spectacol din repertoriu. Acordarea gratuităților, cât și accesul la spectacole se va face numai pe bază de legitimație personală.

Pentru a intra în posesia acestor invitații (în situațiile prevăzute mai sus), vă rugăm să  vă înscrieți pe tabelul nominal de la casieria teatrului și totodată să depuneți documentele doveditoare:

– Copie C.I. al persoanei cu handicap;
– Copie după certificatul medical emis în condițiile legii din care să reiasă tipul și gradul handicapului;
– Copie  C.I. al persoanei însoțitoare;
– Copie după documentul din care să reiasă calitatea de însoțitor.
Însoțitorul este pe deplin răspunzător atât în timpul evenimentului cât și anterior/ulterior acestuia de orice manifestație a celui pe care îl însoțește, ce ar putea rezulta din desfășurarea spectacolului. Organizatorul este exonerat de orice răspundere.

Accesul la spectacol se va face numai pe bază de documente de identitate, atât pentru persoana cu handicap, cât și pentru însoțitorul acesteia.

Înscrierile se fac săptămânal în fiecare zi de marți pentru accesul la spectacolele ce vor avea loc la sfârșitul săptămânii în curs.

ACCESUL PENSIONARILOR CARE AU ACTIVAT MINIMUM 10 ANI ÎN DOMENIUL CULTURAL-ARTISTIC

Pensionarii care au activat minim 10 ani în domeniul cultural artistic beneficiază de acces liber la spectacolele Teatrului Național de Operetă și Musical „Ion Dacian” prin înscriere prealabilă.

Cu scopul de a veni în sprijinul pensionarilor, cum este reglementat în HG. 385/2004, pentru evenimentele sau spectacolele organizate de noi, alocăm un număr total de 10 invitații.

Pentru a intra în posesia acestor invitații, vă rugăm să  vă înscrieți pe tabelul nominal de la casieria teatrului și totodată să depuneți documentele doveditoare:

– copie C.I al persoanei care beneficiază de HG. 385/2004;
– copie C.I al persoanei însoțitoare;
– copie legitimație specială

Accesul la spectacol se va face numai pe bază de documente de identitate, atât pentru pensionarul beneficiar, cât și pentru însoțitorul acestuia.

Înscrierile se fac săptămânal în fiecare zi de marți pentru accesul la spectacolele ce vor avea loc la sfârșitul săptămânii în curs.

ACCESUL ELEVILOR ȘI STUDENȚILOR

Conform Art. 1 alin. 4 din Legea 71/2018 și art. 205, alin. 3 din Legea Educației Naționale nr. 1/2011, elevii și studenții beneficiază de 75% reducere din prețul întreg al unui spectacol la categoria a II a atunci când există 2 categorii de preț sau categoria a III a, atunci când există trei.

Pentru a beneficia de reducere accesul la spectacol se va face numai în baza de carnetului de elev sau a legitimației de student.