Seara franceză

Voievodul Ţiganilor
februarie 4, 2020
Seară românească la palat
iulie 16, 2020
Voievodul Ţiganilor
februarie 4, 2020
Seară românească la palat
iulie 16, 2020

Teatrul Național de Operetă și Musical “Ion Dacian” are deosebita plăcere de a vă anunța spectacolul “????ă ????????“-un spectacol cu chansonnette si arii celebre din operete franceze sub conducerea dirijorului Alexandru Ilie, parte a stagiunii de vară “????? ?? ?????….????????”.

“Datorită locatiei neconvenționale in care suntem nevoiți sa susținem evenimentele pot exista mici zone cu o vizibilitate puțin afectată asupra întregii scene”

Prețul biletului este de 50 lei
Biletele se vor putea achizitiona online : www.ticketstore.ro
Spectacolul va avea loc în spațiul special amenajat în fața Teatrului  Național de Operetă și Musical “Ion Dacian” din Blvd Octavian Goga Nr.1,  Sector 3, Bucuresti în condiţii de siguranţă sanitară pentru prevenirea  contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2.

Biletele sunt făra loc iar distribuirea spectatorilor se va face de  către organizator în funcție de ordinea achiziționării biletelor.

Pentru mai multe detalii cu privire la evenimentele organizate de  Teatrul Național de Operetă și Musical “Ion Dacian” , ne puteti contacta  pe mail sau prin platformele de social media.

 

Conditii acces spectacol conform ORDINULUI nr. 2941 din 19 iunie 2020  privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus  SARS-CoV-2 şi pentru asigurarea desfăşurării activităţilor în condiţii de siguranţă sanitară în domeniul culturii:

1. La intrare se va efectua un triaj observaţional şi nu se va permite  accesul persoanelor simptomatice (tuse, strănut, rinoree, febră, stare  generală modificată)

2. La intrare se va efectua termometrizarea spectatorilor/vizitatorilor.

– Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura nu vor avea  acces în locaţie.
– Nu se va permite accesul persoanelor care înregistrează temperatura  măsurată mai mare de 37,3°C. În cazul în care temperatura înregistrată depăşeşte 37,3°C, se recomandă repetarea măsurării temperaturii, după o  perioadă de 2-5 minute de repaus. Persoanelor cu temperatura peste  37,3°C și după a doua măsurătoare nu li se va permite accesul în locație.

3. Accesul publicului va fi permis numai în condiţiile purtării de mască (medicală/nonmedicală) pe toată durata evenimentului. Pentru a oferi o protecţie eficace, masca trebuie să acopere gura şi nasul.

4. Accesul în spaţiu se face cu respectarea de către participanţi a distanţării de minimum 1,5 m, atât prin respectarea marcajelor cât și a regulile de distantare fizica.

5. Accesul se va realiza prin fluxuri de intrare/ieşire separate, unice pentru facilitarea menţinerii distanţei fizice.

6. Accesul se face pe timpi cu până la o oră înainte pentru a evita aglomeraţia și respectând instrucțiunile organizatorului.

7. Persoanele participante la eveniment îşi vor dezinfecta mâinile cu dezinfectant avizat pe bază de alcool care va fi pus la dispoziţie la intrare.

8. Vă rugam respectati pe toată perioada evenimentului regulile de distantare fizica.

9. Toaletele precum si toate scaunele și mesele au fost dezinfectate cu substanţe biocide autorizate după şi/sau înaintea fiecărei proiecţii.

10. Se interzice consumul de mâncare şi băutură în locaţie în afară de băutură în recipiente individuale, cu capac. Se interzice folosirea paielor de unică folosinţă.

btn-lounge-down