Regatul Cascadelor

Constantin Adrian Grigore
decembrie 20, 2019
Parfum de femeie
ianuarie 6, 2020
Constantin Adrian Grigore
decembrie 20, 2019
Parfum de femeie
ianuarie 6, 2020
Un muzical spectaculos creat de Brindusa Novac in parteneriat pentru Teatrul National de Opereta si Muzical “Ion Dacian”.

“REGATUL CASCADELOR” o poveste originala dedicata intregii familii. Actori, cantareti, dansatori si acrobati toate personajele trec prin paleta lor interpretativa in artele spectacolului si realizeaza roluri unice si complexe, reusind astfel sa-i fascineze deopotriva pe copii, parinti si bunici.

Magda Catone, Maria Buza, Liliana Pana, Razvan Oprea, Catalin Petrescu/Joli Bartha sunt artisti desavarsiti, care pe langa jocul actoricesc incontestabil vor canta, vor dansa si se vor urca la inaltime pentru a face ca basmul sa prinda viata.

Printesele si printii Ewelyn Marinof, Rebecca Marinof, Cristian Marinof, Ioana Tomescu , Gabriel Dobre si Adrian Ramboaca sunt acrobati, actori si cantareti . Nici personajul Frica, interpretata de Cristi Tusan, nu se lasa mai prejos fiind un personaj impunator prin statura sa pe picioroange si actiunile la inaltime .

Descriere

Cele 7 personaje predominant dansante ale spectacolului sunt balerine si balerini de la “Opera Nationala Bucuresti” si Teatrul National de Opereta si Muzical “Ion Dacian”.

Va invitam la cel mai complex spectacol in care artistii exceleaza in actorie, muzicica , arta acrobatica si dans!

Decorul este viu prin creatia artistica live care se va desfasura in fata spectatorilor prin talentata scenografa Mariana Pachis. Ea va da viata fiecarui tablou al spectacolului prin desene pe nisip ce vor reprezenta fiecare scena a povestii. Filmul viu al tablourilor sunt proiectate pe marele ecran din fundalul scenei. Mariana Pachis are la randul sau in CV participarea si castigarea multor festivaluri nationale si internationale.

 Atractiile aeriene sunt create de Ewelyn si Cristian Marinof laureati cu Clovnul de Aur la Festivalului International de Circ de la Monte Carlo, dar si la alte festivaluri internatioinale de gen.

 Scenariul, regia si coregrafia sunt semnate de Brindusa Novac. Autoarea, a creat de-a lungul carierei sale  peste 80 de spectacole  si a incantat peste 3 milioane de spectatori mari si mici. A castigat  43 de premii prin creatiile sale la cele mai mari festivaluri in artele spectacolului din toata lumea, de la Festivalul International de la Monte Carlo pana la Bucuresti .

 Avem o echipa minunata, cu cei mai buni profesionisti in artele spectacolului , formata din 19 artisti interpreti , 5 artisti creatori si inca pe atat tehnicienii din spatele scenei care va ofera un spectacol perfect pentru toti cei mari si mici doritori de spectacole de calitate!

Spectacolul va avea avanpremiera pe datele de 26 ianuarie 2020, la ora 18 si 8 februarie de la ora 11

Premiera pe data de 23 februarie de la ora 18.

Spectacolul dureaza o ora si 30 de minute fara pauza.


btn-lounge-down