Ucenicul Vrăjitor

A Jazzy Christmas Night – Sorin Zlat & Friends
decembrie 7, 2022
Musicalul între West End și Broadway
martie 7, 2023
A Jazzy Christmas Night – Sorin Zlat & Friends
decembrie 7, 2022
Musicalul între West End și Broadway
martie 7, 2023

Ucenicul Vrăjitor

Ucenicul vrăjitor este un spectacol de divertisment muzical și actoricesc, în care dirijorul de ocazie, care este actorul Radu Gheorghe, transformă bagheta de dirijor, într-o adevărată baghetă magică, reușind ca împreună cu extraordinarul colectiv muzical al Teatrului Național de Operetă și Musical „Ion Dacian” , să conducă spectatorii într-o lume fantastică, din care nu lipsesc muzica clasică, surprizele și bineînțeles umorul.

La Teatrul Național de Operetă și Musical „Ion Dacian”, se pare că Ucenicul vrăjitor și-a găsit locul și publicul cel mai potrivit .

Spectatorii care vor avea curiozitatea să vadă cum se descurcă un actor în rolul de dirijor al unei orchestre formată din instrumentiști profesioniști de înaltă clasă, vor avea surpriza să fie vrăjiți (păcăliți), de ușurința cu care cele două entități artistice, (orchestra și actorul ) își schimbă rolurile și îmbină teme muzicale dintre cele mai cunoscute, cu așa virtuozitate, încât vor uita că se află într-o sală de spectacole și vor intra cu entuziasm în joc, contribuind substanțial la atmosfera generală și devenind astfel, cel de-al treilea partener al spectacolului.

Și, asta nu e totul! Mai există un partener! Al patrulea. Corul Teatrului Național de Operetă și Musical “Ion Dacian”, care printr-o apariție surprinzătoare, va cuceri publicul definitiv și va asigura un final de concert și spectacol fulminant.

Toate acestea, au fost și sunt posibile, numai prin talentul, dedicația și efortul concertat al celor care au pregătit din punct de vedere muzical orchestra, maestrul Alexandru Ilie și corul, maestrul Aurel Muraru.

Suntem siguri că această producție a Teatrului Național de Operetă și Musical „Ion Dacian” va fi un succes care va contribui și el la renumele acestei instituții muzicale naționale.

btn-lounge-down