Gala Aniversară de 10 ani a Academiei de Canto și Balet Raluca Cioca

Tango Passion
martie 14, 2024
DANCE – Campus & Contest – Editia a VIII a
martie 28, 2024
Tango Passion
martie 14, 2024
DANCE – Campus & Contest – Editia a VIII a
martie 28, 2024

Gala Aniversară de 10 ani a Academiei de Canto și Balet Raluca Cioca

Gala Aniversară de 10 ani a Academiei de Canto și Balet Raluca Cioca este un eveniment organizat pentru copii, tineri, parinti si bunici si pentru fiecare suflet de artist care doreste sa petreaca alaturi de noi câteva ore de relaxare prin muzica. Vă asteptam pe toti pasionatii de muzica buna in data de 1 IUNIE la Teatrul National de Opereta si Musical “Ion Dacian” unde ne vom bucura să vă oferim o seară de excepție, plină de armonii și ritmuri fascinante.
În cadrul acestui eveniment special, veți avea ocazia să vă bucurați de interpretări remarcabile ale unor arii și duete din opera și opereta, susținute de talentații noștri studenți și elevi.

Pe parcursul serii, veți fi încântați de un recital oferit de trupa rock Khillometer, alcătuită din adolescenți talentați, care vă vor transmite energie și pasiune prin muzica lor captivantă. De asemenea, veți avea privilegiul să ascultați recitalul solistului si compozitorului Theodor Andrei, precum și ale soliștilor de excepție Raluca Ciocă și Toni Zidaru, din cadrul Teatrului Național de Operetă și Musical. Bineinteles ca ne vom intalni si cu momente de muzică de chitară sustinute de chitaristul Mircea Oaneș.

Nu vor lipsi nici momentele de grație și eleganță aduse de ansamblul de balet al Teatrului Național de Operetă și Musical, precum și de grupele de balet pentru copii ale Academiei noastre, coordonate cu măiestrie de coregraful Andreea Suchici.

În plus, vă invităm să vă delectați cu un colaj de muzică populară și ușoară românească și internațională, care vă va purta într-o călătorie plină de emoție și nostalgie.

Pe parcursul serii, vom avea onoarea să acordăm premiile Academiei, recunoscând astfel excelența și dedicarea în domeniul artei și performanței.
De asemenea, vă invităm să vă bucurați de recitalurile de arii susținute de mentorii noștri de prestigiu: Sandra Bărănescu, Elvira Bolovan, Cătălina Postolache, Mircea Oaneș, Alexandru Haită și Svetlana Perjovschi.

Vă mulțumim că ați ales să fiți alături de noi pe 1 IUNIE incepand cu orele 17.00, si va promitem ca această seară va fi una specială și vă dorim o experiență memorabilă plină de artă și emoție!
Partenerii nostri care ne insotesc in acest eveniment sunt :
– Oti Group
– Sempre Sano – furnizor al Casei Regale – catering
– Rodagria – sucuri naturale si fructe
– ⁠Centrul Comercial Auchan Titan

btn-lounge-down