ELEMENTS – Concept of Dance Motion

Anunț reprogramare spectacol❗
iunie 21, 2022
FESTIVALUL ION DACIAN – Ziua IV – OPERETA FEST (GALA DE OPERETA SI MUSICAL)
septembrie 20, 2022
Anunț reprogramare spectacol❗
iunie 21, 2022
FESTIVALUL ION DACIAN – Ziua IV – OPERETA FEST (GALA DE OPERETA SI MUSICAL)
septembrie 20, 2022

ELEMENTS – Concept of Dance Motion

Un recital al dansul care ne aduce aminte de origini, de elementele care ne înconjoară și ne dau energie. Darius Mabda, câștigătorul “Românii au Talent” este unul dintre invitații extraordinari ai spectacolului.
Cu toate crizele din jurul nostru, ne rearanjăm ca pe un puzzle. Ne scuturăm și aducem înapoi elementele cu care să ne reconstruim într-o versiune mai bună.
Dansul a fost mereu piesa cea mai importantă. În jurul dansului, ne-am strigat suferința și prin dans ne-am descărcat emoțiile.  Dansul ne-a dus mai departe și prin dans am sărbătorit fiecare victorie. Prin dans, ne întoarcem la ce e esențial, la elementele primordiale, pământ, apă, foc și lumină și le adăugăm suflet. Din sufletele celor mai buni dansatori din România.

Sărbătorim dansul cu un spectacol de gală – ”Elements”, Sâmbătă, 03.09.2022, la orele 11:00 la Teatrul National de Operetă și Musical ”Ion Dacian”.

În ”Elements”, vei vedea coregrafiile repetate la Dance Motion 7, un workshop intensiv de dans, organizat de două ori pe an de către Dance Planet, una dintre cele mai mari școli private de dans din România. La Dance Motion 7 participă dansatori din 10 orașe din România, multipli câștigători de premii la concursuri naționale și internaționale.

La ediția a-7a, echipa de mentori va include personalități de top ale dansului internațional.
Mikhail Kaniskin (dans clasic), Germania, Misha Soznovski (tehnică dans), Austria, Maria Postelnicu (blet și dans de caracter), România/Italia, Ghennadii Badica (dans de caracter, ballet și pas de deux), Ucraina, Ecaterina Cupcinova (tehnică balet), Ucraina, Corina Dumitrescu(dans clasic), România, Damiano Bisozzi (jazz/modern), Italia, Mariana Mezei (gimnastică), România, Raluca Nicolae (floor barre/neoclasic/dance therapy), România, Corneliu Ganea Company(dans contemporan) Olanda și Ovidiu Matei Iancu (dans clasic) România.

Partenerii Dance Motion 7 și ai spectacolului ”Elements”

Teatrul Național de Operetă și Musical ”Ion Dacian”
Forumul cultural austriac
Decathlon
Catena
București FM
Coral Club
Hotel Lafayette Boutique

btn-lounge-down