De la Operă la Operetă

Musicalul între West End și Broadway
martie 7, 2023
Rebecca
aprilie 16, 2023
Musicalul între West End și Broadway
martie 7, 2023
Rebecca
aprilie 16, 2023

De la Operă la Operetă

Cu siguranță, concertul “De la Operă La Operetă” va fi un eveniment muzical de neuitat! Pe data de 22 aprilie 2023, orchestra MH Salon Orchestra va umple sala de concerte cu sunete pline de farmec și eleganță.

Într-un decor impresionant, instrumentiștii talentați ai orchestrei vor interpreta cele mai frumoase arii și fragmente din opere și operete celebre, care au cucerit publicul de-a lungul timpului. De la pasiunea și dramatismul operei, până la umorul și ritmul antrenant al operetei, toate vor fi puse în valoare într-un mod desăvârșit.

Cu siguranță, acest eveniment va fi o adevărată plăcere pentru toți cei care iubesc muzica clasică și romantismul acestui gen.

Atmosfera magică a serii va fi completată de luminile calde, care vor conferi sălii de concert un aer de eleganță și rafinament. Cu siguranță, acest eveniment va fi o experiență memorabilă, care va rămâne în mintea și sufletul tuturor celor prezenți la concert.

Deci, nu ratați această ocazie unică de a fi parte dintr-un spectacol muzical de excepție, care va aduce în fața publicului cele mai frumoase momente ale operei și operetei!

btn-lounge-down