A Fairy Tale

Liliacul
august 29, 2023
Ileana cea Vitează
septembrie 22, 2023
Liliacul
august 29, 2023
Ileana cea Vitează
septembrie 22, 2023

Viitorul dansului arată foarte bine! Vino să vezi tineri dansatori ambițioși în “A Fairy Tale”, spectacolul de gală al Dance Motion 9.

De două ori pe an, cei mai ambițioși tineri dansatori din România se reîntâlnesc la București pentru o săptămână intensivă de dans la Dance Motion, un workshop intensiv organizat de Dance Planet și Oana Daniela Ioniță.

Cea de-a noua ediție Dance Motion, intitulată “A Fairy Tale”, va avea loc în perioada 2-9 Septembrie. La workshop vor participa copii din București, Galați, Timișoara, Cluj Napoca, Târgu Mureș.

În echipa de mentori, la această ediție sunt invitați Jan Broeckx, directorul Academiei de Balet din München, Ghennadii Badica, fost director al Teatrului Naţional de Operă şi Balet din Chișinău, Ecaterina Cupcinova (dans de caracter și dans clasic), Mariana Mezei (gimnastică), Raluca Nicolae (dans modern și neoclasic), Alina Radu (dans contemporan).

În spectacol veți urmări coregrafiile create în perioada workshopului Dance Motion precum și coregrafii ale unor invitați speciali surpriză. Ne vedem sâmbătă, 09.09, de la orele 12:00, la Teatrul Național de Operetă și Musical “Ion Dacian”.

btn-lounge-down