Tango Passion – editia 1

Manuela Nițică
februarie 18, 2024
Gala Aniversară de 10 ani a Academiei de Canto și Balet Raluca Cioca
martie 27, 2024
Manuela Nițică
februarie 18, 2024
Gala Aniversară de 10 ani a Academiei de Canto și Balet Raluca Cioca
martie 27, 2024

Tango Passion – editia 1

Conceptul 𝓞𝓹𝓮𝓻𝓮𝓽𝓪 𝓛𝓸𝓾𝓷𝓰𝓮, ce îmbină atmosfera relaxantă a unui lounge cu elemente din lumea artistică și culturală va fi inaugurat joi, 11 aprilie 2024, cu un spectacol cu totul inedit. Intitulat 𝓣𝓪𝓷𝓰𝓸 𝓟𝓪𝓼𝓼𝓲𝓸𝓷, evenimentul vă va oferi șansa de a trăi o seară plină de ritm, culoare și pasiune.

Vă invităm să vă bucurați de dans și muzica interpretată de orchestra live, care vă vor încânta simțurile și vor stârni emoții

Participanții pot savura o băutură la o masă, într-o companie plăcută, fiind purtați în lumea magică a tango-ului argentinian. Astfel, vor avea ocazia să urmărească dansatori profesioniști de tango din cadrul școlii de dans 𝕋𝕒𝕟𝕘𝕠ℙ𝕒𝕤𝕚𝕠𝕟, dar și balerini ai 𝕋𝕖𝕒𝕥𝕣𝕦𝕝𝕦𝕚 ℕ𝕒ț𝕚𝕠𝕟𝕒𝕝 𝕕𝕖 𝕆𝕡𝕖𝕣𝕖𝕥ă ș𝕚 𝕞𝕦𝕤𝕚𝕔𝕒𝕝 “𝕀𝕠𝕟 𝔻𝕒𝕔𝕚𝕒𝕟” evoluând într-un spațiu special amenajat în foaierul teatrului și, de ce nu, să se alăture acestora pe ringul de dans.

Evenimentul va avea loc pe 11 aprilie, de la ora 19:00. Accesul se realizează începând cu ora 18:00, când participanții sunt invitați să ia loc la mese și să intre în atmosfera de spectacol.

Evenimentul este alcătuit din 2 părți de câte 40 de minute fiecare și include o pauză.

Invitat Fernando Mihalache acordeon.