Stefan Popov

Tina Munteanu
noiembrie 5, 2017
Silvia Șohterus
noiembrie 5, 2017
Tina Munteanu
noiembrie 5, 2017
Silvia Șohterus
noiembrie 5, 2017

A absolvit Universitatea Națională de Muzică din București, în 1991. Între 1983 și 1985 a fost artist liric la Teatrul de Operă din Sliven, Bulgaria. A participat la numeroase concursuri internaționale de profil și până în prezent a obținut o serie de premii care i-au atestat valoarea profesională. Din 1992 este solist al Teatrului de Operetă și Musical „Ion Dacian”.

Pentru activitatea sa a fost distins cu: Premiul de excelență pentru interpretare (1999)

și Premiul „Ion Dacian” pentru activitate (2004). A avut numeroase colaborări cu teatre din țară și din străinătate, cu Filarmonica din București, cu Radioteleviziunea Română și turnee în: Italia, Germania, Elveția, Portugalia, Cipru, Olanda, Ucraina, Ungaria și Egipt.

Repertoriul său cuprinde arii din operă, operetă și lucrări din domeniul vocal-simfonic. Printre rolurile interpretate se numără: Danilo din „Văduva veselă” de Franz Lehár, Falke

din „Liliacul” de Johann Strauss, Homonay din „Voievodul țiganilor” de Johann Strauss, Papacoda din „O noapte la Veneția” de Johann Strauss, Tassilo din „Contesa Maritza” și Feri din „Silvia” de Emmerich Kálmán, Jim Boy și Lt. Stone din „Floarea din Hawaii” de Paul Abraham și Capulet tatăl din musicalul „Romeo & Julieta” de Gérard Presgurvic.

btn-lounge-down