Camelia Ghiță

Luminița Florescu
March 21, 2022
Raluca Herciu
March 21, 2022
Luminița Florescu
March 21, 2022
Raluca Herciu
March 21, 2022

A absolvit Liceul de Coregrafie Floria Capsali în anul 2015 .

Parcurs profesional

În anul 2011 devine balerină a Operei Naționale Bucuresti unde își desfășoară activitatea până în 2015. În această perioadă dansează în spectacolele: „Alba că zăpada”, „Hansel și Gretel”, „Corsarul”, „Baiadera”.

În anul 2018  se alătură Teatrului Național de Operetă și Musical “Ion Dacian” ca balerină în ansamblul de balet și dansează în spectacole ca: „Frumoasa din pădurea adormită”, „Liliacul”, „Victoria și-al ei husar”, „Țara surâsului”, „O noapte la Veneția, o noapte la Viena”, „Dans în jurul lumii”, „Vitraliul unei vieți”, „Bonjour, Bonne nuit, Paris!”, „Voievodul Țiganilor”, „Seară mediteraneană”, „Gala Extraordinară a Operetei Românești”, „Crisalida”, „My fair lady”, „Kiss me, Kate!”, „Fluturi”, „Candid”, „Alice în Țara Minunilor”.

În calitate de balerină a colaborat cu instituții de prestigiu precum Opera Națională București.

De asemenea, a participat la  worksop-uri de dans contemporan susținute de maestrul Gigi Căciuleanu dar și la numeroase evenimente și emisiuni tv precum: „Opriți timpul”, „Odată-n viață, „Drag de România mea”, „Vedeta populară”.

Pe lângă rolurile menționate mai sus, de balerin profesionist, a activat și ca profesor de dans clasic, modern și contemporan pentru copii și adulți.