Sanctus Pro Deo – Turneu de Crăciun 2018

8-11 noiembrie, expoziția de pictură „Din nou acasă”
noiembrie 8, 2018
Concert tradițional de Crăciun
noiembrie 27, 2018
8-11 noiembrie, expoziția de pictură „Din nou acasă”
noiembrie 8, 2018
Concert tradițional de Crăciun
noiembrie 27, 2018

Sanctus Pro Deo – Turneu de Crăciun 2018

București, Vineri, 21 Decembrie 2018
Teatrul Național de Operetă și Musical Ion Dacian, Ora 17:30,  20:30
Bulevardul Octavian Goga nr. 1, București

În parteneriat cu Teatrul Național de Operetă și Musical Ion Dacian

Sanctus Pro Deo anunță Turneul de Crăciun 2018, care se desfășoară între 14 și 23 decembrie și programează concerte în 6 orașe: Slatina, Bistrița, Ocna Mureș, București, Făgăraș, Sibiu.
Repertoriul prezentat include piese clasice și contemporane, de la “Mary Did You Know” sau “Little Drummer Boy” până la creații originale românești, în aranjamente moderne.
Interpretează: ansamblul vocal, band-ul și corul de copii Sanctus Pro Deo.

În fiecare din turneele sale, Sanctus Pro Deo celebrează și comunică mesajul de speranță și dragoste transmis de nașterea și jertfa Mântuitorului Isus Hristos; un mesaj cu atât mai important și urgent, în lumea și vremea în care trăim. Și de această dată, Sanctus Pro Deo invită audiența să redescopere adevărata semnificație a sărbătorii de Crăciun, precum și provocările acesteia.

Sanctus Pro Deo este un ansamblu vocal-instrumental format din cca 70 de tineri din toată țara. În cei 14 ani de existență, ansamblul a susținut peste 100 de concerte în cadrul celor 30 de turnee întreprinse în țară și în Europa.

Biletele se pot achiziționa online pe www.sanctusprodeo.ro  sau www.bilete.ro, iar offline în magazinele Inmedio și Germanos.

 

btn-lounge-down