Culegătorii de stele

Arturo Sandoval la Sala Radio
iunie 9, 2016
Concertul de operetă „Uverturi – Valsuri – Polci”, Teatrul de Operetă și Musical Ion Dacian
septembrie 20, 2016
Arturo Sandoval la Sala Radio
iunie 9, 2016
Concertul de operetă „Uverturi – Valsuri – Polci”, Teatrul de Operetă și Musical Ion Dacian
septembrie 20, 2016

Culegătorii de stele

Rochiile de ocazie vaporoase – rochiile pentru zilele calduroase.
Este inca frig afara, dar eu am ales sa scriu despre rochii de ocazie si de seara vaporoase pentru ca mi-am cumparat o rochie superba vaporoasa!

Acum este momentul sa achizitionam aceste rochii deoarece sunt la reducere pe JoJoFashion care la categoria rochii de ocazie ofera rochii ieftine la promotie cu o reducere substantiala pentru cele care se afla la prima achizitie de pe Jojo Fashion.
Rochiile vaporoase pot fi lungi, midi sau scurte, realizate din materiale fluide.
Rochiile vaporoase pot fi purtate cu succes ziua sau seara.

Rochie de ocazie si de seara albastra
Pentru o tinuta de zi poti purta o rochie vaporoasa multicolora sau uni cu o pereche de balerini sau cu sandale cu platforme.
Daca vrei sa mergi la birou imbracata cu o rochie vaporoasa, opteaza pentru una midi, bej, roz pal, bleu deschis, verde deschis, in general culori pastelate pline de feminitate.

Rochia Princess pe care am cumparat-o este o rochie marime mare pe care o voi accesoriza cu o poseta foarte mica si discreta de culoare neagra, dar nu m-am decis daca sa port pantofi negri sau aurii. Voi purta o pereche de cercei fini, dar alte bijuterii nu voi avea pentru ca este destul de incarcat bustul.

Pentru o tinuta de seara poarta o rochie lunga vaporoasa, crapata pe picior, realizata din matase sau tafta, accesorizata cu paiete, dantela sau broderie. Accesorizeaz-o cu clutch pretios si o pereche de sandale fine si cu siguranta vei frapa audienta prin eleganta si rafinament!
De asemenea poti purta cu succes o rochie vaporoasa la plaja! Poti alege o rochie vaporoasa scurta, midi sau lunga, din voal sau tul, accesorizata cu un cos si o palarie din paie vei avea o tinuta foate chic si romantic.

btn-lounge-down