Dăruind vei dobândi

Principalul scop al proiectului “DĂRUIND VEI DOBÂNDI”este de a oferi unei categorii sociale neglijate, persoanelor vârstnice instituţionalizate, dar şi personalului medical din centrele medicale, ocazia de a asista la spectacole de o înaltă ţinută artistică.
Titlul proiectului, „Dăruind vei Dobândi”, a fost inspirat din frumoasele cuvinte ale scriitoruluilui Nicolae Steinhardt.

În cadrul proiectului am avut plăcerea de a oferi persoanelor vârstnice din Centrele de Îngrijire şi Asistenţă ale Municipiului Bucureşti reprezentații cu arii şi duete, care sperăm să le fi încântat şi să le fi adus spectatorilor mângâiere şi fericire. Considerăm că acest segment social este neglijat în toată ţara, că “bunicii” noştrii au nevoie de astfel de ocazii pentru a-şi aduce aminte, cu ajutorul muzicii, de momentele frumoase ale vieții lor.

Prin desfăşurarea proiectului nostru ne-am atins unul din obiectivele importante: am contribuit la sprijinirea dezvoltării culturale şi sociale a persoanelor şi comunităţilor aflate în dificultate.
Proiectul a debutat în anul 2008 și, după o pauză, a fost reluat în 2016. De atunci, se desfășoară cu regularitate, într-un ritm de o reprezentație pe lună.


X
Abonează-te acum la newsletter
Abonarea trebuie confirmată din adresa de email scrisă mai sus. Cei care se înregistrează cu adresă de yahoo, trebuie să adauge adresa noastră de email newsletter@opereta.ro la contact. Dacă nu este adăugată, este posibil ca newsletter-ele noastre să intre în folderul de spam.