Musicalul London – A New Story

Spectacolul este o comedie despre fascinaţia exercitată de mirajul scenei asupra tuturor, indiferent că sunt actori sau nu.
Trei vecini, locuitori cu aspiraţii diverse ai unui imobil londonez, sunt puşi (prin intermediul poştaşului) în situaţii similare, cărora sunt nevoiţi să le facă faţă în felul lor.

Sub pretextul unei invitaţii la casting, viaţa fiecăruia dintre ei înregistrează o schimbare care le perturbă existenţa monotonă. Ambiţia, nostalgia, nevoia de a arăta că încă mai sunt competitivi îi aduce pe toţi în situaţia de a reevoca şi interpreta melodii superbe, de mare succes. În final, însuşi poştaşul este cooptat în această vâltoare şi sunt şanse să se înfiripe chiar şi câteva idile!

Vor fi din nou sub lumina reflectoarelor! ,,Urmeză-ţi visul!’’, par să spună cei ...patru!

Distribuția

Bianca Ionescu-Ballo, Anton Zidaru, Gabriela Daha, Valentino Tiron
Text: Bianca Ionescu-Ballo
La pian: Alexandru Burcă
Regia: Anda Cruceanu
Coregrafie: Andreea Toma
Scenografie: Oana Letiţia Grigore

Piese din musicaluri celebre precum West Side Story (I feel pretty) sau My Fair Lady (I’m an Ordinary Man), sunt readuse pe scenă sub motivul castingului la care participă toţi.

Spectacolul se va juca pe 16 octombrie începând cu ora 19.00 la Sala Pictura a Teatrului Național București.

X
Abonează-te acum la newsletter
Abonarea trebuie confirmată din adresa de email scrisă mai sus. Cei care se înregistrează cu adresă de yahoo, trebuie să adauge adresa noastră de email newsletter@opereta.ro la contact. Dacă nu este adăugată, este posibil ca newsletter-ele noastre să intre în folderul de spam.