Dincolo de cortină

Închiderea expoziției „Dincolo de cortină”

Teatrul Național de Operetă și Musical "Ion Dacian", împreună cu Centrul Cultural "Ion Manu" din Otopeni, vă invită în data de 23 septembrie 2017, începând cu ora 19.00 la închiderea festivă a expoziției de costume "Dincolo de cortină".  

În deschidere, cvartetul condus de Geanina Meragiu va interpreta polka din opereta „Liliacul” de Johann Strauss-fiul.

Din program vor face parte arii și duete din operete, canțonete și șansonete dintre cele mai cunoscute și iubite de marele public, interpretate de artiștii Teatrului Național de Operetă și Musical "Ion Dacian", acompaniați la pian de Gonul Aptula.

La finalul programului artistic tenorii Florin Budnaru , George Ionuț Vîrban, Bogdan Lupea și soprana Daniela Bucșan vor oferi autografe publicului.

Expoziția organizată de Teatrul Național de Operetă și Musical "Ion Dacian" în parteneriat cu Centrul Cultural "Ion Manu" din Otopeni cuprinde costume din opereta "Liliacul" de Johann Strauss-fiul, reprezentată în stagiunea 2016-2017. Conceptul costumelor, realizate din materiale nobile - tafta, mătase, brocart, chiffon, stofă de lână -, poartă semnătura lui Matteo Mazzoni.

Expoziția a fost deschisă pe toată durata verii iar intrarea a fost liberă.

X
Abonează-te acum la newsletter
Abonarea trebuie confirmată din adresa de email scrisă mai sus. Cei care se înregistrează cu adresă de yahoo, trebuie să adauge adresa noastră de email newsletter@opereta.ro la contact. Dacă nu este adăugată, este posibil ca newsletter-ele noastre să intre în folderul de spam.